Havaların ısınmasıyla birlikte kent geneli, motosiklet gürültüsüne teslim oldu. Çünür Mahallesi sakinleri, özellikle akşam saatlerinde artan motosiklet gruplarının hem yüksek sesle çevreyi rahatsız ettiğini hem de trafikte tehlike saçtığını belirterek duruma tepki gösterdi.
Mahalle aralarında gruplar halinde dolaşan motosiklet sürücülerinin egzoz sesiyle adeta geceyi kâbusa çevirdiğini ifade eden vatandaşlar, yetkiliklerden kesin çözüm istiyor.
"Biz sürekli ihbarda bulunuyoruz ama gelen ekipler bir sonuç alamadan geri dönüyor. Bu gençler ekip arabasını görünce kaçıyor, sonra tekrar gelip aynı şeyi yapıyorlar. Artık yeter, bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmalı" diyen mahalle sakinleri, özellikle çocukların ve yaşlıların bu durumdan olumsuz etkilendiğini vurgulayarak, yetkililerden daha sıkı denetim ve kalıcı bir çözüm talep ediyor.