Vatan mahallesi muhtar adayı Mustafa Ali  Gökboyun tarafından mahallenin iki ayrı noktasında helva ikramı gerçekleştirilirken,bu etkinlik mahallede Ramazan ayının ruhunu yansıtan samimi bir atmosfer yarattı.

Mahalle halkının Ramazan ayının manevi havasını birlikte solumalarını sağlayan helva ikramı etkinliğine ilişkin açıklama yapan Vatan Mahallesi muhtar adayı Gökboyun:
"Ramazan ayı, paylaşmanın, bir araya gelmenin ve maneviyatın ön plana çıktığı müstesna bir zaman. Biz de hem muhtar adayı, hem de mahalle sakini olarak, bu değerleri yaşatmak ve toplumumuzun her kesimiyle paylaşmak istedik" dedi.


Helva ikramı etkinliği, mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, toplumsal dayanışmayı pekiştirdiği ve Ramazan ayının ruhuna uygun olduğu dile getirilerek helva ikramı mahalle sakinlerince memnuniyetle karşılandı.

Ramazan ayının getirdiği maneviyatın, paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatan bu etkinlik, Vatan mahallesi muhtarlığı tarafından geleneksel hale getirilme planları arasında yer alıyor. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam etmesi ve toplumu bir araya getirmesi bekleniyor.

Elif AKGÜL

Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti