Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yapılan hayırda, iş dünyasından gelen gönüllüler tarafından hazırlanan aşureler, Cuma namazı sonrasında vatandaşlara dağıtıldı.

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Aşure ikramına Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Çelik, Isparta Müftüsü Bayram Şahin, Isparta Defterdarı Osman Kocaş, Isparta Çevre şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, İş Kur Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve iş dünyasının çeşitli sektörlerinden birçok tanınmış isim ve pek çok  vatandaş da katıldı. MÜSİAD üyeleri ve davetliler, Cuma çıkışı düzenlenen aşure dağıtımı etkinliğinde bir araya gelerek dualar edildi. Dağıtım sırasında vatandaşlar, "Allah kabul etsin" diyerek teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, etkinliğin amacını ve önemini vurgularken, iş dünyasının sadece ticari faaliyetlerle sınırlı kalmayarak toplumsal sorumluluklarını da yerine getirdiğini belirtti.