MÜSİAD'ın gündem maddesi İsrail'in Filistin'e karşı olan saldırıları oldu. MÜSİAD Isparta Şubesi olarak İsrail'i yaptıkları zulumden dolayı kınadılar. MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan açıklamalarında; "Üyelerimiz ile "Geleneksel Kahvaltılı İstişare" Toplantısında bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Müsiad olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını şiddetle kınadığımızı ve Filistin halkının yanında olduğumuzu üyelerimiz ile tekrar vurguladık. Bu dava tüm müslümanların ve tüm insanların ortak sorumluluğundadır. Üyelerimiz ile toplu ve birlikte hareket etmenin önemini, birlikte gerçekleştirilecek projeler için ar-ge çalışması yapılması, ekonomik değerlendirme gibi çok dolu bir gündemle , çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

MÜSİAD'DAN ÜYELERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

MÜSİAD Isparta Şubesi, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınamanın ötesinde, üyeleri arasında birlik ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla önemli bir adım atmıştır. MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan'ın liderliğinde, şube üyeleri, bugün Zade Şirketi'nin sahibi Eyüp Han KadirZade'yi yeni iş yerinde ziyaret ettiler.

Bu ziyaret, iş dünyasında birbirlerine destek olma ve dayanışmayı teşvik etme amacını taşıyan MÜSİAD Isparta Şubesi üyelerinin işbirliği örneği olarak dikkat çekmektedir. Üyeler, işyeri ziyaretleriyle sadece işlerini değil aynı zamanda kişisel ilişkileri de güçlendirmekte ve birbirlerine destek olma fırsatı bulmaktadır.

Zade Şirketi'nin sahibi Eyüp Han KadirZade, MÜSİAD Isparta Şubesi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu tür inisiyatiflerin iş dünyasında dayanışma ve işbirliği ruhunu daha da ileriye taşıdığını vurguladı.