Isparta’nın Kule246 sitesinde akşam saatlerinde yaşanan olay, taşınmak isteyen bir kadının mağduriyet yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Bursa’dan getirdiği eşyalarla siteye giriş yapmak isteyen kadın, nakliye aracının site yönetimi tarafından saat 17.00’den sonra içeri alınmadığını öne sürdü.
Eşyaların gelmesinin ardından kendisine site kurallarının bildirildiğini söyleyen kadın, uygulamaya sert tepki gösterdi. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaşan kadın, kuralların önceden bildirilmediğini ifade ederek site yönetimini eleştirdi. Görüntülerde kadının, “B*k gibi siteniz var” sözleri dikkat çekti.
Taşınma işleminin gecikmesi nedeniyle mağdur olduğunu belirten kadın, durumun kendisine önceden iletilmesi halinde böyle bir sorun yaşanmayacağını söyledi. Sitede yaşanan olay kısa sürede sosyal medyada tartışma konusu olurken, site yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.




