5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Şehit Adem Köse İlkokulu 2. sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Isparta Belediyesi Geri Dönüşüm Evi’ni ziyaret ettiler. Atölyede, eski ve atık malzemelerden dönüştürülen ürünler öğrenciler tarafından incelendi.

Okul yetkilileri ziyaretle ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Öğrencilerimiz bu ziyarette atık her bir ürünün geri dönüştürülebildiğini görüp oluşturulan ürünleri dikkatle incelediler.  Öğrencilerimizde çocukluktan bir farkındalık ve bilinç oluşturmak istedik. Bu ülke bu dünya hepimizin. Çok güzel bir atölye oluşturulmuş. Velilerimizden de çok olumlu dönüşler aldık.  Verilen emek ve desteklerinden dolayı El Sanatları Hocası Fatma Çevikbaş’a, atölye çalışanı usta hocalarımıza ve Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen'e çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, “Belediyenin okullarla birlikte kompost yapımı başta olmak üzere meyve çekirdeği toplama, gül ve lavantanın yapmış oldukları kompostlarla çocuklarımız tarafından yetiştirilmesi projeleri uygulanabilir” denildi.

Eritme Peynirler İçin Yeni Düzenlemeler Getirildi Eritme Peynirler İçin Yeni Düzenlemeler Getirildi

Muhabir: Özge Çelik