Isparta Ali Haydar Albayrak İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi sağlık çalışanlarına “Size Bir Mektubum Var” adlı proje kapsamında yazdıkları mektupları sınıf öğretmenleri vasıtasıyla gönderdi. Hastane yönetimi öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Ali Haydar Albayrak İlkokulu 2/C sınıfı öğrencilerini SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taylan Oksay, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Gökçe İşcan, Doç Dr.Ali Serdar Oğuzoğlu, Doç. Dr. Yusuf Çağdaş Kumbul, Hastane Baş Müdürü Erdoğan Taşcıoğlu, Hemşire Hizmetleri Müdürü Fatma Bülbül, Müdür Yardımcısı Derya Özdemir, sınıflarında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı çok mutlu olan öğrenciler sağlık çalışanlarına gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkürlerini ifade etti.

Öğrencilere, yazdıkları mektuplardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başhekim Prof. Dr. Taylan Oksay şunları söyledi; “Geleceğimizin teminatı değerli çocuklarımız, mektuplarınızı tek tek okudum. Sizlerden bu mektupları almak bizi çok mutlu etti. Sağlık çalışanlarımız adına, sizleri bu kadar duyarlı yetiştiren ailelerinize ve öğretmenlerinize çok teşekkür ederim. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.”

Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın

Öğrencilerin yazdıkları mektuplarla birlikte bir not gönderen sınıf öğretmeni Fahrettin Berber, “ Sınıfımla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza “Size Bir Mektubum Var” adlı proje kapsamında mektuplarımızı yazdık. Yazdığımız mektuplar nedeniyle sınıfımızı ziyaret ettiğiniz için çok mutluyuz. Çok kıymetli sağlık çalışanlarımız bizlere iyi baktığınız gibi kendinize de iyi bakınız.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi