konya'da düzenlenen İller Arası Türkiye Okçuluk Şampiyonası, 28-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında büyük bir heyecana sahne oldu. Isparta'dan katılan sporcular, bu prestijli etkinlikten başarılarla dönerek gurur kaynağı oldular.

11-12 yaş ferdi kategorisinde yarışan Hifa Elif Kaleli, gösterdiği etkileyici performansla Türkiye üçüncüsü unvanını elde etti. Aynı şekilde, 13-14 yaş ferdi kategorisinde mücadele eden Fatmanur Güngör de Türkiye üçüncüsü olarak başarısını taçlandırdı.

Takım yarışlarında da Isparta'nın adını en iyi şekilde temsil eden sporcular vardı. 13-14 yaş takım kategorisinde yer alan Zeynep Özcan, Fatmanur Güngör ve Sevde Arısoy'dan oluşan ekip, üstün performanslarıyla Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı

Büyük Kadınlar takımında ise Menekşe Sude Güngör, Kübra Oğuzoğlu ve Esin Hartuç'dan oluşan ekip, ciddi bir rekabet ortamında mücadele ederek Türkiye üçüncüsü olarak kürsüde yer aldı.

Bu büyük başarıların arkasında, sporcularımızın azmi ve çalışkanlığının yanı sıra onları yönlendiren antrenörlerimiz Gökhan Yayla ve Muhammet Salih Ürem'in de büyük payı bulunuyor. Bu başarıların ardından, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, gelecekte de aynı başarıları sürdüreceklerine inancımız tam.