Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Bölümü, “Bitirme Tezi Poster Sunumları”nı gerçekleştirdi. 

Isparta'da Yol Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü Isparta'da Yol Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü

Türker Taşaltın Konferans Salonu’nda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Özdemir, SDÜ’nün ilk mezunlarından Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahim Tan, Bursa Karacabey Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yüksel Çiçek ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hale Seçilmiş Canbay’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, poster ödülleri sahiplerini buldu.

Poster ödüllerinde üçüncülüğü “Kontrollü İlaç Salımına Yönelik Magnezyum Katkılı Nanofibröz İlaç Taşıyıcı Sistemlerin Geliştirilmesi” isimli çalışması ile Miraç Yapıcı, ikincilik ödülünü “Bazı Doğal Antikanser, Antibakteriyel ve Antiviral Özelliklerinin Moleküler Kenetlenme ve Moleküler Dinamik Yöntemle İncelenmesi” isimli çalışması ile Gizem Çağır, birincilik ödülünü ise ‘’Floresan Azobenzenlerin Sentezi ve Karakterizasyonu’’ isimli çalışması ile Begüm Yorgancı aldı.

Editör: Özge Çelik