Bozanönü yolu üzerinde yapımı hızla devam eden projenin genel kurulu, Petek Sanayi Düğün Salonu'nda kooperatif üyelerinin büyük ilgisiyle yapıldı. Mevcut çalışmaların ve sanayi sitesinin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıda seçimlere tek liste ile girildi.
Yapılan açık oylama sonucunda mevcut yönetim kurulu başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu listesi, salonda hazır bulunan üyelerin oy birliğiyle yeniden göreve seçildi. Bu sonuçla birlikte Boyacı ve ekibi, önümüzdeki 4 yıl boyunca S.S. Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin yönetimini üstlenmeye devam edecek.
Genel kurul sonrasında söz alan üyeler, sanayi sitesinde yürütülen inşaat ve altyapı çalışmalarının kararlılıkla sürmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken; genel kurul birlik, beraberlik ve esnafa hayırlı olması temennileriyle sona erdi.




