Seçim öncesi memur ve emekliyi sevindiren sıcak gelişme! Maaşlar sil baştan değişiyor, tüm hesaplar yapıldı.

Milyonlarca memur ve emekli yeni yılda %30 zamlı maaş almaya başlamıştı. Yaklaşan genel seçimler öncesinde memur ve emekliye ek zam müjdesi gelecek gibi görünüyor. Milyonlarca kişiyi heyecanlandıran gelişmeler kulislerde dolaşmaya başladı. Emekli ve memur maaşları yeniden hesaplanacak ve zamlı maaşlar ise o tarihte hesaplara geçecek. 

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi milyonlarca vatandaş yeni yılda %30 zam almıştı. Aynı zamanda çalışan memurlara da bu oranda zam yapılmıştı. Fakat enflasyon rakamlarının yükselmeye devam etmesi Türkiye’de hayat şartlarının her geçen gün daha da zor hale gelmesi ile birlikte memur ve emekliler artık daha yüksek zam oranları beklemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde kulisleri hareketlendiren iddialar ortaya atılmıştı. Memur ve emekliye ara zam yapılacağı konuşuluyor.

Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti! Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti!

MEMUR VE EMEKLİYE EK ZAM GELECEK Mİ 2023?
Memur ve emekli maaşlarına ek zam yapılıp yapılmayacağı son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Özellikle %30 maaş zammını az bulan emekli vatandaşlar bir an önce yeni bir artış yapılmasını talep ediyor. Bu konuda Ankara kulislerinde de önemli iddialarda ulaşıyor. Memur ve emekli maaşlarına en az %15 ek zam yapılacağı ve zamlı maaşlarında nisan ayında hesaplara yatacağı iddia ediliyor. Ancak şu an için bunlar bir iddiadan ibaret.