MHP’DEN BÜYÜK GÖKÇELİ’YE ÇIKARMA

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sahada çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, halkla buluşmaya devam ediyor.

Gündüz yoğun tempoda çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra akşam saatlerinde de vatandaşla buluşmaya devam eden Öncel, sıkmadık el bırakmamakta, Isparta halkıyla omuz omuza gönül gönüle yürümekte kararlı.

ÖNCEL, ŞEHİT AİLELERİYLE 

Milletvekili Adayı Öncel, 2013 yılında Van’ın Gevaş ilçesinde hain PKK terör örgütü üyelerinin kurduğu pusu sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Şeref Arslan’ın ailesiyle iftar yaptı. 

Isparta’da 130 cm uzunluğunda döner yaptılar Isparta’da 130 cm uzunluğunda döner yaptılar

Milletvekili Adayı Öncel’i iftarın ardından 2022 yılında Pençe-Kilit Operasyonu'nda yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede 16 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş’ın ailesini ziyaret etti. 

“SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Türk milletinin tarihi boyunca şehitlerimize, şehit yakınlarımıza  ve gazilerimize sahip çıkan bir millet olduğunu belirten Öncel, "Şehit olan evlatlar sadece sizin evladınız değil, vatanımızın evlatları. Ülkemiz için canını veren yiğitlerimiz. Sizler de sadece evlatlarınızın değil bizlerin de ana babalarısınız, sizlere karşı evlatlık vazifesini layığıyla yerine getirmek bizlerin görevi. Bu millet, şehadet şerbeti içen şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerini, ailelerimizi asla unutmayacaktır. Sizler başımızın tacısınız. Şehitlerimizin, gazilerimizin yaptıkları yanında bizim yaptıklarımız ise bir hiç. Şehitler hepimizin şehididir ve bütün Türk milletinin öz evladıdır. Kore gazisi, Kıbrıs gazisi, Güney Doğu gazisi, 15 Temmuz gazisi, vazife şehidi veya vazife malulü; hiç fark etmez, hepsi de Türk milletinin öz evladıdır. Şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum." dedi.

MHP’DEN BÜYÜK GÖKÇELİ’YE ÇIKARMA

Milletvekili Adayı Öncel, Büyük Gökçeli’deki şehit aileleri ziyaretinin ardından vatandaşlarla buluştu. Büyük Gökçeli Kahvesinde gerçekleştirilen toplantıya Öncel’in yanı sıra Milletvekili Adayları Hasan Basri Sönmez, Ahmet Kaya ve partililer de katılım gösterdi.

selim-öncel111-11selim-öncel111-11-1