Isparta'da 2013 yılında meydana gelen ve şehirde büyük yankı uyandıran olayda, Belediye İşhanı yanındaki Berkem CD Shop sahibi Soner Çelik (32), bir mesirelik alanda aracının içinde kalbinden tek kurşunla vurulmuş halde bulundu.

Aradan geçen 11 yıla rağmen Soner Çelik'in katil zanlısı halen bulunamadı.

Olayın meydana geldiği Nisan 2013'ten bu yana devam eden soruşturmalar ve Müge Anlı'nın bile aramasına rağmen katil zanlısı hala yakalanamadı. Soner Çelik'in ailesi ve sevenleri, adalete ulaşmak için mücadelelerine devam ediyor.

Öldürülen Soner Çelik'in ailesi, olayın yaşandığı günden bu yana birçok kez basın açıklaması yaparak katil zanlısının bir an önce yakalanması için yetkililere çağrıda bulundu. Ancak hala bir sonuç elde edilemedi.

Olayın üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala bir sonuç alınamaması, ailenin acısını artırıyor.

Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti

Soner Çelik'in ailesi ve sevenleri, katil zanlısının bir an önce yakalanması ve adaletin yerini bulması için mücadelelerine devam edeceklerini belirttiler.

Arabasının içinde otururken, yanına gelen kar maskeli bir kişi tarafından kalbinden vurularak öldürülen Soner Çelik'in katili Müge Anlı'nın bile araması neticesinde ve aradan geçen zamana karşılık henüz bulunamadı.

Isparta'da 2013 yılında işlenen Soner Çelik inde katil zanlısının görüntüleri bu şekilde ortaya çıktı. Ancak bu kareler cinayeti çözmeye yetrli olamadı.

Nadir Öngören-Haber32

Soner Çelik Cinayetinde Zanlı'nın Yeni Görüntüleri;