Steam, 2003 yılında çıkış yapmış dijital olarak geliştirici ve yayımcılara mağaza hizmeti veren bir platformdur. Valve Corporation'un geliştirdiği yayımcılara dijital hak lisans yönetiminede veren platform, binlerce oyun, eklentiler, çeşitli yazılımlar için doğrudan satış pazarı olmuştur. Tarihler Mayıs 2016'yı gösterdiğinde 125 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Steam, 2019 yılında yapılan araştırmada 30 binden fazla oyunu kendi platformunda tutuyor. Steam için bir diğer önemli istatistik ise, 2017 yılında yapılan ölçümde günlük ortalama 33 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verirken aylık 67 milyon aktif oyuncu sayısını görmüştür. Steam, kendi içinde de ekosistem yaratmak amacıyla çeşitli özel hizmetlerde kullancılarına sunuyor. Fakat Steam ücretsiz kayıt olunabilir bir platform olsada bu özellikleri kullanmak için en az 5$ steam hesabınızda harcama geçmişinizin bulunması şartı koşuluyor. Steam uygulaması; Windows, Linux ve Mac OS işletim sistemlerinde çıktığı günden beri yüklenebilir durumda. Fakat Linux kullancıları sadece Windows için geliştirilen oyunları sistemlerinde çalıştıramıyordu. Steam 2018 yılında çıkardığı Steam Play Beta ile bu sorunuda ortadan kaldırıp sadece Windows'a özel çıkmış oyunları Linux'ta da çalıştırmayı sağladı. Steam, 2017 yılında yapılan ölçüme göre 16574+ oyun, 12154+ indirilebilir genişletme paketi, 12154 demo oyun, 476 uygulama, 588 video yayınını bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca 2015 yılından itibaren Steam, Türk kullancılarına Türk Lirası ile alışveriş yapabilme imkanını sağlamıştır.

Kısaca Steam Cüzdan Kodu TL Nedir ?

Steam Cüzdan Kodu TL, kullancıların steam üzerinde alışveriş yapabilmesini sağlayan steam bakiyesini barındıran sanal cüzdan kodudur. Steam Cüzdan ile hesabınıza ister TL yükleyip alışveriş yapabilir, istersenizde direkt olarak Steam Cüzdan Kodu kullanmadan dijital kodunuzu hediye edebilirsiniz.

En Ucuz Steam Cüzdan Kodu TL Nereden Satın Alınır ?

Steam kullanıcıları eminiz ki En Ucuz Steam Cüzdan Kodu TL nereden alınır çok merak ediyordur. Bizde sizler için araştırdık ve araştırmamız sonucu görüyoruz ki en ucuz Steam Cüzdan Kodu TL https://www.playsultan.com/ adresinde bulunuyor.

PUBG Mobile 120 FPS Destekleyen Telefonlar Belli Oldu PUBG Mobile 120 FPS Destekleyen Telefonlar Belli Oldu

En Ucuz Steam Cüzdan Kodu TL Nasıl Satın Alınır ?

https://www.playsultan.com/steam-cuzdan-kodu-tl adresinde dilediğiniz Steam Cüzdan Kodu TL yi seçip anında dijital kodunuzu teslim alabilirsiniz. Satın aldıktan sonra yapmanız işlem ise kısaca; Steam arayüzünde "Oyunlar" başlığının altındaki "Steam Cüzdan Kodu Kullan" seçeneğine basıp PlaySultan üzerinden satın aldığınız kodu oraya girip Steam Cüzdan Kodu TL bakiyenizi saniyeler içerisinde aktifleştirmek.

En Ucuz Steam Cüzdan Kodu TL Fiyatları

Steam Cüzdan Kodu 20TL - 20,00 TL

Steam Cüzdan Kodu 50 TL - 50,00 TL

Steam Cüzdan Kodu 100 TL - 100,00 TL

Steam Cüzdan Kodu 200 TL - 200,00 TL

Steam Cüzdan Kodu 250 TL - 250,00 TL

Steam Cüzdan Kodu 300 TL - 300,00 TL