Isparta’nın sevilen ve fenomen isimlerinden Sütçülerli Mesut Günşan, Isparta32Spor’un Çorlu’da oynadığı karşılaşmayı izlemek için yaklaşık 700 kilometre yol kat ederek deplasman tribünündeki yerini aldı.
Isparta32Spor’un deplasmanda Çorlu karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet, takımın taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.
Karşılaşmayı izlemek için Isparta’dan Çorlu’ya yaklaşık 700 kilometre yol giden Mesut Günşan ise takımını deplasmanda yalnız bırakmadı.
“TEK BAŞIMA MAÇ İÇİN GELDİM”
Maçın ardından mikrofonlara konuşan Günşan, Isparta32Spor sevgisini bir kez daha ortaya koydu.
Günşan açıklamasında, “Isparta’dan Çorlu’ya tek başıma maç için geldim. Isparta32Sporumuz galip geldi, tebrik ediyoruz. Gültekin Özdemir Başkanımıza, Ali Koca’ya teşekkür ediyorum. 3 puanı aldıkları için de futbolcularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda da inşallah galip geliriz.” ifadelerini kullandı.
DEPLASMANDA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Yaklaşık 700 kilometrelik yolculuğun ardından Çorlu’ya ulaşan Günşan, karşılaşma boyunca Isparta32Spor’a destek verdi.
Alınan 3-1’lik galibiyetin ardından büyük mutluluk yaşayan Günşan’ın deplasman yolculuğu, Isparta32Spor’a olan bağlılığın dikkat çeken örneklerinden biri oldu.
Isparta32Spor’un taraftarları, takımın sezon boyunca elde edeceği sonuçları ve bir sonraki karşılaşmaları heyecanla bekliyor.





