Açılış törenine, partililer, Millet İttifakı paydaşları ve diğer milletvekili adayları da katıldı. Törende konuşan Cantekin, Isparta'nın güzel ve güneşli günler görmesine az kaldığını belirterek, ülkenin ve şehrin değişime ve yenilenmeye ihtiyacı olduğu bu dönemde meclis çatısı altında şehri temsil etmek için yola çıktığını söyledi.

Cantekin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bölgedeki tarihinin en yüksek oyunu alacağına inandığını ve partilerine ve halklarına bu gururu yaşatmak istediğini ifade etti. Ayrıca Isparta'nın hak ettiği değere ancak partilerinin bölgedeki gücünü kanıtlamasıyla ulaşabileceğini belirten Cantekin, hayal bile edilemeyene ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Millet İttifakı'nın seçim koordinasyon merkezinin açılışı, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Saadet Partisi İl ve İlçe yönetimleri, Deva Gelecek ve Demokrat Parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Cantekin'in konuşmasının ardından, açılış kurdelesi kesilerek Seçim Koordinasyon Merkezi, Isparta halkının kullanımına açıldı. Cantekin, 14 Mayıs akşamı haklı zaferlerinin sevincini yine aynı adreste kutlamak için tüm Ispartalıları davet etti.