Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olağan mali genel kurul tarihini açıkladı. Ankara JW Marriott Otel’de gerçekleşecek olan genel kurulda, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ispartaspor da iki delegeyle temsil edilecek.

TFF’den yapılan resmi duyuruda, genel kurulun 9 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacağı bildirildi. Ancak çoğunluğun sağlanamaması durumunda toplantının 10 Temmuz Perşembe günü aynı saatte yapılacağı, yine çoğunluk sağlanmazsa 17 Temmuz Perşembe günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirileceği ifade edildi.

Kamil İçer Isparta32spor’da!
Kamil İçer Isparta32spor’da!
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 tarihleri arasındaki mali dönemin hesapları ve faaliyetleri ibra edilecek. Ayrıca, 1 Haziran 2025 ile 31 Mayıs 2026 dönemine ait yeni bütçe genel kurulun onayına sunulacak.

Genel kurulda Türkiye'nin dört bir yanından kulüp temsilcileri hazır bulunacak. Ispartaspor’un da bu önemli toplantıda söz sahibi olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi