Senir kasabası vatandaşları bu sorunları dile getirerek seslerinin duyulmasını istedi. Kasaba halkı, yıllardır yeterli hizmet alamamaktan şikayetçi olup misafirlerine kasabalarını tanıtırken mahcup olduklarını ve belediyenin , vatandaşların beklentilerini karşılamadığı ifade edildi. Ayrıca Kasaba halkı geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerinde  belediye başkanına ve yönetimine destek vermiş olmasına rağmen hayal kırıklığına uğradıklarıbı belirttiler.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Senir Belediye Başkanı Tayfon Borozancı, bu eleştirilere cevap vererek şunları söylemiştir: "4 buçuk yıllık görev sürem boyunca Senir kasabasına hizmetler sunduk. Özellikle Pınar Evleri'nde yolların bakımsız olduğu iddiası gerçekleri yansıtmıyor. Pınar Evleri, kasabamızın bir mahallesidir ve bu evlerin giriş yollarının stabil olmadığı için eşit bir şekilde hizmet alacak şekilde taş döşemesi yapıldı."

SDÜ Genel Sekreteri Değişti SDÜ Genel Sekreteri Değişti

Ayrıca Başkan Borozancı, kasabanın doğalgaz hizmetine kavuşturulması ve su hatlarının yenilenmesi için çalışmalar yürüttüklerini ve bu nedenle yolların kazıldığını belirtti. Yakın bir zamanda su ve doğalgaz kaynaklı yol ve sokak tahribatlarını gidermeyi planladıklarını ve kasabayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Haber/ Sedat Cican