Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor

Yaklaşık 10 yıldır şarküteri hizmeti vermekte olduğu bilgisini paylaşan işletmeci Esma Gökdağ Derin, peynir çeşitlerinden zeytin çeşitlerine, tereyağ baldan kaymağa zengin ürün çeşitliliği ile tüm Türkiye’ye ait yöresel ürünlerle çalıştıkları bilgisini verdi.

İşletmeci Gökdağ Derin,”Müşterilerimizde çok memnun bu konuda. Hakiki köy tereyağından,doğal peynirden, şırdan mayasına kadar bütün çeşitlerimizde kendimize güveniyoruz. Şarküterimizde İzmir Bergama peynirinden, Çanakkale ezinesine, Bitlis tulumundan Isparta tulumuna, deri, Konya tulumu, küflü tulumlarda dâhil olmak üzere birçok çeşitle hizmet sunmaktayız. Çeşitlerin içinde Balıkesir, Edremit zeytinyağları ve zeytin çeşitleri, Siirt balları ve tereyağları da bulunmaktadır. Yörelerimizin ünlü olan doğal lezzetleri raflarımızda mevcut. Bütün müşterilerimiz arzulamakta olduğu bütün ürünleri tek kalemde burada bulabilirler.
Bu nedenle verdiğimiz hizmet kalitesinden müşteri memnuniyetimiz oldukça yüksek ve her zaman iyi dönüşler olmuştur.Müşteri lerimiz aldığı bir ürünü tekrar bizden temin ederler, çünkü  sürekli ayrı ürün değil daima aynı kalitede aynı ürünü getirmeyi çalışma prensibi edindik.
Herkesin damak zevki farklı olduğu gibi, her mevsim en çok tercih edilen ürünümüz de farklıdır.
Kış mevsimde en çok tercih edilen tulum çeşitleri ve tereyağı iken,bahar yaklaştıkça müşterilerimiz keçi ve salamura ürünlerine ,ezine ve diğer çeşitlere doğru yönelmektedir.
Hizmetimizi sadece Isparta’yla sınırlı tutmuyor,talep edilirse ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanına kargoyla ulaştırarak da hizmet veriyoruz.
Müşterilerimizin doğal,organik ürünler tercih etmesi bizleri mutlu ediyor.Sağlıklı beslenmeyi ve ekonomik fiyatları öncelikle önemseyen tüm tüketicileri IYAŞ Otel otoparkı arkasında,köy pazarı içerisindeki işletmemiz Gökdağ Şarküteri’ye kaliteyi uygun fiyatla almak için bekleriz.Bu vesileyle değerli halkımızın bayramını kutlarız.

Elif AKGÜL