Kuruluş Haberleri

kuruluş haberleri ve güncel kuruluş gelişmeleri, kuruluş ile ilgili tüm video, kuruluş fotoğrafları ve kuruluş haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta İnşaat Mühendisleri Odası, 19 Aralık 2023 Salı günü saat 19.00’da Barida Hotel’de kuruluşlarının 69. yıl dönümünü kutlayacak.

Isparta

TKB Isparta Şubesi Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının tanınmasının 89. Yıldönümünü diğer şubelerle birlikte Ankara’da kutladı.

Isparta

PTT Başmüdürü Yılmaz, PTT'nin faaliyetleri hakkında Vali Baruş'a bilgi verdi.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Türk Zabıta Teşkilatının 197'nci kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğünde bir kutlama programı tertipledi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Zabıta Teşkilatı’nın 197’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Isparta

Birimler arası işbirliğinin önemine vurgu yapan Vali Aydın Baruş, “birimlerimizde kapıda bekleyen ve personelin ihmalinden dolayı mağdur olan hiçbir vatandaşımızın...

Isparta

Türkiye Kamu-Sen Isparta Şube Başkanı Hilmi Yılmaz, konfederasyona bağlı sendikaların 31. Kuruluş yıl dönümleri nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Isparta

Vali Aydın Baruş, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük ve Jandarma personelini kabul etti, Jandarmanın yıldönümünü tebrik etti.

Isparta

Vali Baruş, "Jandarma Teşkilatımız vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı kahramanca ve fedakârca mücadele etmektedir" dedi.

Isparta

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir ziyaretlerinde yapmak istediklerini anlattı.