Şirketin yaptığı açıklamaya göre, sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım çözümü arayışında olanlar için Topolino, tüm yaş gruplarına ve özellikle gençlere yeni bir mobilite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Topolino, Türkiye'de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabilecek. Şehir içi ulaşımda ideal bir çözüm sunan araç, aynı zamanda ailelerin de ulaşım ihtiyaçlarını karşılamalarına imkan tanıyor. Daha az karbon ayak izi bırakan yüzde 100 elektrikli Topolino'nun kapalı versiyonu, 449 bin 900 lira fiyatla FIAT showroomlarında ve online.fiat.com.tr üzerinden satışta.

Opsiyonel olarak tercih edilebilen Plus paket, aracın fonksiyonelliğini artırırken, arka bagaj taşıma aksesuarı, ön panelde kumaş kaplamalı "Dolce Vita" saklama kutusu ve krom yan ayna kapaklarıyla Topolino'nun zarifliğini öne çıkarıyor. Plus paketin fiyatı ise 30 bin lira farkla 479 bin 900 lira olarak belirlendi.

Teşekkürler Isparta 6 Mart SK Teşekkürler Isparta 6 Mart SK

Ayrıca, FIAT Topolino için lansmana özel bir satış kampanyası da başlatıldı. Mart ayında sınırlı sayıda Topolino, 150 bin lira peşinat, 15 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi imkanıyla aylık 10 bin lira taksitle yeni sahiplerini bekliyor. Mint yeşili rengi ve 14 inçlik özel jant tasarımıyla dikkat çeken Topolino, son derece kompakt boyutu ve 45 km/s'lik maksimum hızıyla 75 kilometreye kadar menzil sunuyor.

Haber Merkezi