Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün şehrin farklı sektörlerinden önemli kurumları ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ISPARTA’YI BİR SAĞLIK ÜSSÜ YAPACAĞIZ

Gününe Davraz Özel Yaşam Hastanesi'ni ziyaret ederek başlayan Yazgan, burada hastane yöneticileri Bayram Güven ve Baş Hekim Erdoğan Sevük ile bir araya geldi. Isparta'nın sağlık merkezi olması hedefine vurgu yaparak, sağlık sektöründeki vizyonunu paylaşan Yazgan, Güven ve Sevük'ten de fikirlerini aldı. Karşılıklı fikir alışverişleri ve keyifli sohbetin ardından, Yazgan, sağlık kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak Isparta'nın sağlık alanındaki potansiyelini artırmayı hedeflediğini belirtti.

ARICILIĞIN EKOSİSTEMİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

Davraz Özel Yaşam Hastanesi ziyaretinin ardından, Yazgan Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Birlik yöneticisi Mehmet Uslu ile bir araya gelen Yazgan, arıcılığın önemine vurgu yaparak sektördeki gelişmeleri ve sorunları değerlendirdi. Arıcılığın ekosistemin ve insan sağlığının önemli bir parçası olduğunu belirten Yazgan, arıcıların karşılaştığı problemlere çözümler geliştirme sözü verdi.

ISPARTA’DA ÜRETİM VE İHRACATI İLERİ DÜZEYE TAŞIYACAĞIZ

Günün son ziyareti Isparta Ticaret Borsası'na yapıldı. Başkan Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel ile bir araya gelen Yazgan, Isparta'da ticaretin gelişimi, ihracat ve üretim konularını ele aldı. Şehrin ticaret potansiyeline vurgu yaparak, ticaretin büyütülmesi ve geliştirilmesi için kararlı bir duruş sergiledi.

Atakan Yazgan'ın bugünkü ziyaretleri, şehrin farklı sektörlerindeki paydaşlarla iş birliğini ve diyaloğu güçlendirerek, Isparta'nın kalkınması ve geleceği için önemli adımlar atma çabasını yansıttı.

Isparta'da 2 Otomobil Okul Önünde Çarpıştı Isparta'da 2 Otomobil Okul Önünde Çarpıştı

Haber Merkezi