Siyasi Partilerin milletvekili aday tespitindeki antidemokratik uygulamalarına tepki olarak Isparta’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Mustafa Aydemir seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
“Isparta’da gerçekleştireceğimiz GÜL DEVRİMİ’nin ve bunun neticesinde uygulayacağımız YEŞİL ISPARTA projemizin hayata geçebilmesi için Isparta bağımsız milletvekili adayı oldum” diyen Mustafa Aydemir seçim çalışmaları çerçevesinde il merkezinin yanısıra ilçe, köy ve mahallelerde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Yeşil Isparta projesi ile kamuoyunda ses getiren ve her gittiği yerde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, geçtiğimiz günlerde Isparta il merkezinde kalabalık bir halk topluluğunun katılımı ile seçim bürosu açmıştı.

Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor Ispartalı Çiftçilere Müjde Buzağı Destekleme Ödemeleri Yatıyor


EĞİRDİR’DE SEÇİM BÜROSU PERŞEMBE GÜNÜ AÇILACAK
Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir il merkezinden sonra şimdi de ilçelerde seçim bürosu açmaya başlıyor. Bu çerçevede Eğirdir ilçesinde 27 Nisan Perşembe günü saat 10.00 da Eğirdir Cami Mahallesi Kolancılar AVM arkasındaki Kahveler Arastasındaki seçim bürosu açılışına tüm Eğirdirlileri davet eden Aydemir, “Projelerimizi orada da Eğirdirli hemşehrilerimize anlatacağız ve onların desteğini isteyeceğiz. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir” dedi. 
Aynı zamanda Isparta İli İç Su Ürünleri Yetiştiriciliği Birliği Başkanı olarak görev yapan, elektrik enerji sektöründe ve Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Mustafa Aydemir, Milletvekili seçildiğinde Isparta’da gerçekleştirmeyi planladığı “SESSİZ GÜL DEVRİMİ” ve “YEŞİL ISPARTA” projeleri hakkında Eğirdirli seçmenleri bilgilendirecek. Aydemir, bu projelerini gerçekleştirebilmek için siyasi etiketin gerekliliğine dikkat çekiyor ve Milletvekili seçildiğinde ilk işinin Cumhurbaşkanı kim olursa olsun hemen Ankara’ya gidip projelerine destek istemek olduğunu her defasında dile getiriyor.