AK Parti Sav Belediye Başkan Adayı Yahya Öztürk, coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen aday tanıtım töreni sonrasında teşekkür mesajı yayımladı.

Öztürk'ün mesajı şöyle: "İl Başkanı Furkan Cem Er, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, dava arkadaşları ve Sav Kasabası halkına teşekkür eden Başkan Adayı Öztürk, “Sav için yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Yüreklere Su Serpen Haber 15 Yaşındaki Genç Kız Bulundu Yüreklere Su Serpen Haber 15 Yaşındaki Genç Kız Bulundu

Öztürk’ün mesajı şöyle: “İl başkanımız Sayın Furkan Cem Er, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Halil İbrahim Güleç ve davamıza gönül vermiş dava arkadaşlarımız davamızın neferleri hanımlarımız ve Savlı bir çok hemşehrilerimizin katılımı ile aday tanıtım programımızı coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

Sadece Savımızı konuştuk. Daha neler yapabiliriz diye akıl yorduk ve destek sözlerimizi aldık. Biz Ak Parti camiası olarak liderimizden öğrendiğimiz bir gerçek var o da bir olursak iri oluruz diri oluruz. Sav için yapacak daha çok işimiz var. Rabbim devletimize milletimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeyi nasip eylesin bizlere. Başta İl başkanımız Sayın Furkan Cem Er’e, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Osman Zabun’a, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Halil İbrahim Güleç’e ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim”.

Haber Merkezi