Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın Prof. Akçam Çağrıda Bulundu Lütfen Test Yaptırın

IGC Başkanı Baş, her zaman Beyazay Derneği’nin yanında olduklarını belirterek, “Basın olarak tanıtım noktasında üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Şube Başkan Vekili Yunus Özler ile Proje Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Semra Çöl, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine bir ziyarette bulundular.

“BAŞTA ENGELLİLER OLMAK ÜZERE

HER KESİME HİZMET VERİYORUZ”

Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan, Beyazay Derneğinin Kamu Yararına Çalışan bir dernek olduğunu belirterek, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında IGC Başkanı Mustafa Baş’a bilgiler verdi ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, Beyazay Derneği Isparta Şubesi tarafından gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

“HER  ZAMAN  BEYAZAY

DERNEĞİNİN YANINDAYIZ

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ecir Tülcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyarette yaptığı konuşmasında, Beyazay Derneğinin engellilere hizmet eden bir dernek olduğunu ve yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, çalışmalarında tüm Beyazay ailesine başarılar dileyerek haber ve tanıtım konuda üzerlerine düşen bir durum olduğunda Basın olarak gerekli desteği her zaman vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyaret karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi