Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen döneminde yeniden atağa kalkan belediye şirketi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası 2022 mali yılında Isparta’da kurumlar vergisi sıralamasında 27.sırada yer aldı. Isparta Defterdarı Osman Koçaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek şirketin bu başarısından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. ISBAŞ A.Ş Isparta’nın yanı sıra Türkiye çapındaki 5 milyon mükellef arasında da 13 bininci sırada yer aldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hem yeni dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hem de ISBAŞ A.Ş’nin vergi rekortmenliği dolayısıyla teşekkür belgesi takdim eden Isparta Defterdarı Osman Koçaş, “Bu büyük bir başarı” dedi. Defterdar Koçaş, “İnşallah 2023 yılı için de ISBAŞ’ın daha da üst sıralarda olacağını düşünüyorum. Başkanım şahsınızda tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum” ifadesinde bulundu.

Türkiye’deki şirketler arasında 2022 yılında ISBAŞ A.Ş’nin 13 bininci sırada olduğuna vurgu yapan Isparta Defterdarı Osman Koçaş, “ISBAŞ A.Ş belediyenin bir şirketi. Bu şirket 2022 yılı vergilendirme döneminde gurur verici bir şekilde 27.sırada yer almıştır. Bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. ISBAŞ A.Ş’nin Türkiye sıralaması da oldukça iyi. Türkiye sıralamasına baktığımız zaman 5 milyon kurumlar vergisi mükellefleri arasında bu ciddi bir sıralama. İnanıyorum ki, 2023 yılı vergilendirme döneminde de daha da ön sıralarda yer alacak. Hem şirketinizin almış olduğu bu başarıdan hem de yeniden seçilmenizden dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bu başarılarından dolayı ISBAŞ A.Ş yönetimi ve tüm personele teşekkür ederek, “Devraldığımızda ISBAŞ zarar eden bir şirketti. 4. yılında vergi rekortmenleri arasında olmasından dolayı bende memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Bu işte emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl 27.sıradan ilk 10’a girmek nasip olur” dedi.

Kurdukları güneş enerjisi santralleriyle yıllık 250 milyon lira belediyeye gelir sağlayacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yerel seçimlerin ardından yeniden göreve geldiklerini ve bundan sonra da kurumlarla olan ilişkilerinin çok daha iyi bir şekilde, birlik beraberlik içinde devam edeceğini aktardı. Başdeğirmen, yaptıkları her çalışmada vatandaş odaklı olduklarını ve tasarrufu ön planda tuttuklarını dile getirerek, “16 megavatlık GES yatırımımızın sabit gelirli olması bizim için önemli. Ayrıca bu yatırım devletimize de önemli bir katkı sunuyor” dedi.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

ISBAŞ A.Ş’nin 27.sırada yer almasından dolayı onur duyduklarını belirten, önümüzdeki yıllarda bu başarılarını artıracaklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Tarihinde ilk kez sıralamaya giren bir şirketin bizim dönemimizde olması ve doğru yönetim ve idareyle bunun gerçekleşmesi gururumuz oldu. Amacımız gelecek yıllarda bu dereceyi en üst seviyeye taşımak. Türkiye genelinde kurumlar vergisi seviyesinde önemli bir sırada olmak çok mutluluk verici. Ziyaretlerinizden ve teşekkür belgenizden dolayı sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi