EYP ile Mücadele Koordine Müdürü Jandarma Kıdemli Albay Ömer Karabulut, KİHBİ Dairesi Başkanlığı’nın 2026 yılı çalışma planı çerçevesinde Eğirdir’e kritik bir ziyaret gerçekleştirdi. Eğirdir Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıda, ilçenin güvenlik stratejileri ve önleyici tedbirler detaylıca ele alındı.

Kırmadan Dökmeden Kamerayla Tıkalı Tesisat Açıyor
Kırmadan Dökmeden Kamerayla Tıkalı Tesisat Açıyor
İçeriği Görüntüle

Kaymakamlık makamında gerçekleşen üst düzey toplantıya, İlçe EYP ile Mücadele Üst ve Alt Komisyon üyeleri katıldı. İlçede bugüne kadar herhangi bir olumsuz vakaya rastlanmamış olmasını takdirle karşılayan Kıdemli Albay Karabulut, bu huzur ortamının devamı için özellikle patlayıcı madde öncülü satışı yapan bayilere yönelik denetimlerin tavizsiz sürmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve teknolojik imkanların etkin kullanımı üzerine değerlendirmeler yapıldı. Eğirdir’in huzur adası kimliğini korumak adına tüm birimlerin teyakkuzda kalacağı bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi