Eğitime Destek Platformu, eğitim çağındaki bütün çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelerini sağlamak, bu amaç için altyapı oluşturmak ve aynı gayeye sahip STK’lar arasında ortak koordinasyon ve iş birliği yapmak amacı ile ülke genelinde çalışmalar yürütüyor.

Kontrollü Kavşakta Korkutan Kaza Kontrollü Kavşakta Korkutan Kaza

Isparta’da da faaliyetler yürüten Eğitime Destek Platformu çalışmalarının istişaresini yapmak üzere Isparta Valisi Aydın Baruş ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda platformun Isparta’da yaptığı  çalışmalar Vali Baruş’a aktarıldı. Platformun çalışmalarını ilgi ile dinleyen Vali Baruş çok faydalı çalışmaların yapıldığını belirtti. Vali Baruş yaptığı açıklamada Isparta’da eğitimin desteklenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için Yerel yönetimler olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Platform Başkanı Mustafa Başar toplantı sonrası katılımcılara teşekkür etti. Başar, ‘Sayın Valimiz Aydın Baruş eşliğinde, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün beyefendinin katılımı, kurum müdürlerimiz, STK temsilcilerimiz ile Aralık ayı İl  Koordinasyon Toplantımız gerçekleştirildi. Sayın Valimize, İYC Genel başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Yapılan toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.’ dedi.

Haber: Ali Rıza Cesur

Cd88B692 1F77 40E0 9Dc9 924468C788E2