Gelincik Köyü Muhtarı Tekin yapacağı çalışmalarla ilgili olarak, “Eski Burdur yolu güzergahında olduğu için fırınımız kapandı. Kapanan fırınımızı ekmek ihtiyacımızı karşılamak üzere yeniden açarak ve bir hamur karma makinası alarak köyümüze yeniden kazandırmak istiyoruz. Bununla birlikte köyümüzün  ihtiyacı olan  kepçe, tonluk kantar, bir salça makinası, alışveriş yapılabilecek bir market, gençlerimizin beklentisi olan bir futbol sahasını en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz.

Ayrıca okulumuzun bir odasında dikiş nakış kursu yapılmakta.Köydeki kadınların talebi üzerine bu kursların çeşitliliğini ve sayısını arttırma çabamız olacak.

Bununla birlikte birlik ve beraberliği önceliğimiz olarak gördüğümüz köyümüzde genç, yaşlı, köy dışında yaşayan birçok insanımızla bir araya geleceğimiz,mübarek Ramazan ayının coşkusunu doyasıya yaşayacağımız ve geleneksel hale getireceğimiz iftar  sofrası buluşmaları düzenlemek istiyoruz” diye konuştu.

Öğrenciler Cuma namazı kıldırdı Öğrenciler Cuma namazı kıldırdı

Gelincik Köyü Muhtarı Tekin ayrıca,”Köyümüze dışarıdan gelen ziyaretçiler  ile doğa ve doğal yaşam tutkunları için bir at çiftliği,lavanta bahçeleri içinde hizmet veren bir kahvaltı alanı,yine köyümüzde bulunan şelale yakınında yeme içme konusunda hizmet veren bir restoran kazandırmak istiyoruz. Muhtarlık olarak çok çalışarak yeniden imar edeceğiz,eksiklikleri gidereceğiz  ve kısacası köyümüzün güzelliklerini ortaya çıkartacağız. Böylelikle köyümüzün tanıtımını yaparak , tarım geliri yanında turizm geliri de elde etmeyi hedefliyoruz. Bunun için köyümüzün tanınırlığını artırmak,yerli ve yabancı turistleri ağırlayarak köyümüzün adını başarılı hale getirmek için yeni ekip olarak kolları sıvadık ve var gücümüzle canla başla çalışacağız” dedi./ Elif AKGÜL