İl Millî Eğitim Müdürü Erhan BAYDURile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut DANAYİYEN İl Milli Eğitim Müdürlüğündebir araya geldiler.

Bağımlılıkla mücadele, okul sporlarının geliştirilmesi ve okul spor kulüplerinin yaygınlaştırılması gibi konular masaya yatırıldı.

Bağımlılıkla mücadele konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut DANAYİYEN “Gençleri yaz döneminde yaz okullarına ve gençlik merkezlerine yönlendirme çabalarımız var. Yaz döneminde geziler de dahil olmak üzere birçok faaliyetimizle gençlere ulaşıyoruz. Özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocuklarımız ve gençlerimize ulaşmayı çok önemsiyoruz.” dedi.

Elektrik ve Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem Başlıyor Elektrik ve Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem Başlıyor

Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesinin ve sağlıklı veri akışının sağlanmasının sportif faaliyetlerin daha etkili yürütülmesine büyük katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Erhan BAYDUR, ilimizde okul spor kulüplerine ivme kazandırabilmek amacıyla,  geleneksel ve kültürel yapısını oluşturmuş okullarımızın belirlenerek bunların her birinde bir okul spor kulübü kurulması için gereken desteğin okullarımıza İl Millî Eğitim Müdürlüğünce sağlanacağınıvurguladı.

Toplantı 2022-2023 eğitim öğretim yılında,

  • Okul sporlarının geliştirilmesi, okul spor kulüplerinin yaygınlaştırılması,
  • Yetenek taramalarının yaygınlaştırılması,
  • İhtiyacı olan okullara spor malzemesi temini,
  • Tesislerin bakım-onarımlarının ve aktif kullanımlarının sağlanması,
  • Bağımlılıkla mücadele,
  • Sportif faaliyetlerin artırılması için okulların maddi açıdan desteklenmesi

konularıyla ilgiliplanlamanın yapılmasıyla toplantı sona erdi.