Uçak Biletlerine Zam Geldi Isparta'ya Gidiş Ne Kadar? Uçak Biletlerine Zam Geldi Isparta'ya Gidiş Ne Kadar?

Manevi, İlkeli Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Mil-Diyanet Sen) Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, İstanbul Fatih Camii İmam-Hatibine yapılan bıçaklı saldırıya tepki gösterdi. Güner yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''İstanbul Fatih Camii imam hatibi Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişi bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanmıştır. Öncelikle hocamıza ve cami cemaati olan kardeşimize ‘geçmiş olsun’ diyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. 
 
DİN GÖREVLİLERİ YALNIZ DEĞİLDİR 

Ancak, son zamanlarda Diyanet kurumunun ve din görevlilerimizin bazı basın yayın organları ve ırkçı siyasetçiler tarafından hedef gösterilmesi manidardır. Bu durum, sendikamızın dikkatini çektiğinde Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi olarak bu tehlikeye karşı yetkilileri önlem almaya davet etmiştik. Yeniden çağrıda bulunuyor ve diyoruz ki; “Diyanet, aziz milletimizin göz bebeği, din görevlilerimiz ise çimentosudur. Hangi unvanda olursa olsun din görevlileri yalnız değildir, onları her platformda savunan ve savunacak olan Mil-Diyanet Sen vardır. Bizler bu menfur saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız. Fatih Camii imamına yapılan saldırıyı azmettiren faşist karanlık zihniyet, yargı önünde hesap vermeye mahkumdur." 
 
HER AN YANIMIZDA OLANIN ŞİMDİ YANINDA OLMALIYIZ 

Din görevlileri toplumun önderleri olan şahsiyet sahibi kişilerdir. Bugün de Mil-Diyanet Sen olarak bizler, hayatımızın her anında yanımızda olan din görevlilerinin yanındayız. Sadece bizler değil, cami cemaati ve vicdan sahibi her insan, bu menfur olaya tepki göstererek; önderinin, arkasında namaz kıldığı kişinin, acı ve tatlı günlerinde her an yanında olan imamının yanında olmalı, ona ve davasına sahip çıkmalıdır. Provokasyonlara kapılmadan, birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeli, fitne ve bozgunculuk çıkaranlara karşı uyanık olmalıyız. Sadece ülkemizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun haksız ve zalimlerin karşısında, hak sahibi ve mazlumların yanında olmalı, menfur olaylara karşı tek yürek olmalı, hep birlikte güçlü bir sesle tepki göstermeliyiz. 
 
Bu vesileyle Galip Usta hocamıza ve yaralı vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı 
en büyük nefretle kınıyor, tüm halkımızı buna benzer menfur olaylara karşı dikkatli ve uyanık 
olmaya davet ediyorum.''