Turizm Haberleri

turizm haberleri ve güncel turizm gelişmeleri, turizm ile ilgili tüm video, turizm fotoğrafları ve turizm haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği'nin açılışı sırasında Haber 32'ye özel açıklamalarda bulundu.

Isparta

Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Isparta

Vali Aydın Baruş, Davraz’da turizm çeşitliliğinin artırılması ve yaz sezonunda da hareketliliğin sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Isparta

Ramazan Bayramı tatili sona erdi. Isparta’da otellerin bayram süresince boş olduğu bazı otellerin tatilde işyerlerini kapattığı görüldü.

Isparta

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” Barida Hotels Isparta ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Turizm Endüstrisinde Sıfır Atık” paneliyle...

Isparta

Sahip olduğu değerler sayesinde turist sayısını her geçen gün artıran Isparta, 12 ay sürdürebilir turizm hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Isparta

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında Isparta’da çeşitli etkinlikler yapılacak.

Isparta

60. Kütüphane Haftası’nın açılış programı Vali Aydın Baruş’un katılımıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde yapıldı.

Isparta

Isparta Belediyesi’nin yatırımları meyve vermeye başladı. Tur şirketleri Kirazlıdere, Cam Seyir Terası, Andık Deresi gibi yeni yapılan belediye yatırımlarını da...

Isparta

Eğirdir Eski Turizm Müdürü Mevlüt Sedat Güngör 56 yaşında hayatını kaybetti.

Isparta

Turizm Amaçlı Konut Kiralamalarında Yeni Düzenlemeler Yürürlükte...O belge geekecek.