Müdahale Çalışmaları: Antalya'daki sel felaketine 31 gönüllüyle destek verildi. Ramazan Bayramı'ndaki teleferik kazasında ise 8 kişi kurtarıldı.

Hizmet İçi Eğitimler: Ankara'da Seferberlik Kaynak Planlama Sistemi eğitimine 3 personel katıldı. Ayrıca Sütçüler'deki Yaz Dağcılık Eğitimi ve KBRN Ekipman Eğitimi'ne yoğun ilgi gösterildi.

Deprem Haftası Etkinlikleri: Isparta'da deprem farkındalığı için eğitimler, tatbikatlar ve bilgilendirme stantları düzenlendi. Kahramanmaraş'taki depremzedelere 6 Şubat depreminin yıl dönümünde"Bir Oyuncak Bir Kitap" kampanyasıyla destek sağlandı. Yine depremin yıl dönümünde alanında uzman Prof. Dr. Şükrü Ersoy deprem konferansı verdi.

KAYA DÜŞMESİ: İlimizde Kaya düşmesi ve heyelan riski olan bölgelerde de bu risklerin ortadan kaldırılması için proje çalışmaları yapıldı

Tatbikat Çalışmaları: Ülkü İlkokulu'nda yapılan geniş çaplı tatbikatlarla arama kurtarma, yangın ve tahliye konularında pratik beceriler geliştirildi.

6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü: Depremin birinci yılında yapılan anma törenleri ve farkındalık etkinlikleriyle depremzedelere destek verildi.

TAMP Çalışmaları: İstanbul'daki olası afetlere karşı hazırlıklar yapılarak, saha incelemeleri ve plan detayları üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.

LOJİSTİK DEPO: Çelik, lojistik depo ve hizmet binasını yatırım programına alınması için çalışmalarımız devam ediyor. Çelik, AFAD'ın etkin müdahale ve hazırlık çalışmalarının devam edeceğini belirterek, bölge halkını olası afetlere karşı bilinçlendirme çağrısında bulundu

Olgunlaşmamış Karpuz ve Kavun Ayıplı Ürün Statüsünde Olgunlaşmamış Karpuz ve Kavun Ayıplı Ürün Statüsünde

Haber/ Ali Rıza Cesur