Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi

Haftanın 5 günü gerçekleştirilecek uçak seferlerine ilişkin açıklamada bulunan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, diğer 2 gün için de gece uçuşlarının düzenlenmesini talep etti.
Isparta ile İstanbul arasında gerçekleştirilen uçak sefer saatlerinde önemli bir revizyon yapıldı. Artık haftanın beş günü, bu iki şehir arasında düzenli uçuşlar gerçekleşecek. Yapılan düzenlemeye göre, İstanbul'dan saat 14.05'te havalanan uçak, Isparta'ya saat 15.25'te varacak. Ardından, saat 16.10'da Isparta'dan kalkacak olan uçak, saat 17.30'da İstanbul'a ulaşacak.
Bu değişiklikle ilgili olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik bir açıklama yaptı. Başkan Çelik, uçak sefer saatlerine yönelik olarak gece uçuşlarının da eklenmesini talep etti. Açıklamasında, "İstanbul'a gidecek olan hemşerilerimizin uçuşlarımızı mümkün olduğunca buradan yapmalarını önemle rica ediyorum. Eğer uçaklarımızı tam kapasiteyle doldurabilirsek, ikinci bir uçuş talep etme şansımızın olacağını unutmamalıyız. Bu nedenle, Süleyman Demirel Havalimanında haftanın 5 günü gündüz, diğer 2 gün ise şu anki gibi gece uçuşlarının devam etmesini istiyoruz" dedi.
Öte yandan Isparta’ya yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı DHMİ Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin’e teşekkür eden Başkan Çelik, gece uçuşları konusunda da desteğini beklediklerini söyledi. 
Yapılan bu revizyonla birlikte yeni uçuş saatleri 18 Temmuz 2024 tarihi itibariyle uygulamaya konulacak. 26 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek yeni düzenlemeyle birlikte Isparta ve İstanbul arasındaki ulaşımın daha etkin ve düzenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Editör: Ali Rıza Cesur