Bakım İhmal Edilmemeli

Çetinkaya, araç bakımının önemine vurgu yaparak, şu anda yapılabilecek masrafların ilerleyen zamanlarda 3 katından 5 katına kadar çıkabileceğini ifade etti. Gelecekte karşılaşılacak büyük sorunları önlemek için düzenli bakımın önemine değindi.

"2. El Araç Piyasasında Düşüş

Halıkent Mahallesinde Korkutan Kaza Halıkent Mahallesinde Korkutan Kaza

Çetinkaya, şu anda 2. el araç piyasasının durgun olduğunu ve araç fiyatlarının düştüğünü belirtti. Bir müşterisinin örneği üzerinden konuşan Çetinkaya, araç alırken vatandaşların daha dikkatli olduklarını ve bu durumun satıcıları eksiklikleri tamamlamak için tamircilere yönlendirdiğini ifade etti.

Çağlayan Çetinkaya, verdiği demeçte, "Sanayideki yoğunluk, kış aylarında araç bakımına olan talebi artırıyor. Araç sahiplerini düzenli bakım yapmaya çağırıyorum. Bakım ihmal edildiğinde, karşılaşılacak sorunlar çok daha maliyetli olabilir. Ayrıca, 2. el araç piyasasındaki düşüş, alıcıları daha seçici yapmış durumda. Araç satıcıları da eksiklikleri gidermek için tamircilere başvuruyor. Bu dönemde herkesin araçlarına özel bir özen göstermesi önemli" şeklinde konuştu

Haber/ Ali Rıza Cesur