Camide çocukların yüreğine dokunan imam sosyal medyada büyük beğeni topladı.

CAMİİ ÇOCUKLARIN ZİHNİNDE DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

Çocukların zihninde caminin çok farklı olması gerektiğini söyleyen cami cemaati Özgür Kızılkaya, ''Bu çocuklar memleketin ve milletimizin geleceğidir. Namaz sonu camide imamımız çocuklara oyun oynatarak aslında camiyi de tanıyıp öğrenmelerine sebep oluyor.

Elif Metiner'in Ölümü Sonrası Sürücü Tutuklandı Elif Metiner'in Ölümü Sonrası Sürücü Tutuklandı

RAMAZAN ÇOCUKLARA CAMİYİ SEVDİRMEK İÇİN BİR FIRSAT

''Ramazan çocuklara camiyi sevdirmek için bizim için bir fırsattır. Çocukları Ramazan dışında camide bir araya getirmek zor. Diyanet "Ailecek camiye bekliyoruz" sloganı ile çağrıda bulunmuştu. Biz de  ailelerimizle camimize geliyoruz.''

ÇOCUKLARA KIZANLAR CAMİYE GELMESİN 

İslam büyüğümüz der ki; "Arka saflarda eğer çocuk sesleri yoksa gelecek nesiller adına kaygı duyun." Bu çocuklar bizi üzmüyor. Sadece oyun oynamıyorlar, namaz da kılıyorlar. Gün geçtikçe çocuk sayısıda artıyor. Bize olumsuz tepki gösteren kardeşlerimizi islamı müslümanlığı tam manasıyla tanımaya davet ediyorum. Peygamberimiz (s.a.v.) çocuklara kızmamış nasıl davranmış iyi okuyup anlamalıyız. Camiler hepimizin. Gençliğinde camiye gelmemiş ihtiyarlığında gelmiş bazı amcalarımız var. Yaşlarına hürmetle birşey demiyoruz ama çocuk sesi duydularmı hemen şiiişt diye kızıyorlar. Akşama kadar kahvehanelerde seslerden rahatsız olmayanlar camide çocuk sesinden rahatsız olup çocukları camiden uzaklaştırıyorlar. Kusura bakmasınlar çocuklardan rahatsız olan varsa camiye gelmesin.'' dedi.