Isparta Gülpetek Sanayi Sitesi’nde meydana gelen otomobil hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 şüpheli yakalanarak, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta Gülpetek Sanayi Sitesi içerisinde, tamir için getirilen ve kontak anahtarları üzerinde bırakılan iki adet otomobil, 27 Mayıs 2024 günü gece saatlerinde çalınmış, araçlardan birisi sağlam, diğeri kaza yapmış ve hasarlı şekilde bulunmuştur.

         Araç sahiplerinin, araç kontak anahtarlarını, araçların üzerinde bırakarak tedbirsiz davranmaları, hırsızların işlerini kolaylaştırmış ve mağduriyet yaşamalarına neden olmuştur.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince; müşterek yapılan çalışmalar sonucunda; olayları gerçekleştirdiği tespit edilen, A.E.A ve F.A. isimli şahıslar, olayları gerçekleştirdikten sonra ki 24 saatlik süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli işlemler başlatılmıştır.

Isparta Valiliği Boğulmaları Önlemek Amacıyla Karar Aldı Isparta Valiliği Boğulmaları Önlemek Amacıyla Karar Aldı

       28 Mayıs 2024 günü Adli Mercilere sevk edilen A.E.A ve F.A. isimli şahıslar TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik