Dolar Ve Euro'da Bu Hafta Son Durum Dolar Ve Euro'da Bu Hafta Son Durum

Yapılan açıklamada, ilçenin huzurunun kaçırılmaya çalışıldığını belirtilerek şu ifadelere yer verildi; "Milliyetçi Hareket Partisi Senirkent İlçe Başkanlığından Komuoyuna Duyurulur.

Kıymetli hemşehrilerimiz Aziz Senirkent'liler İlçemizde yaşanan olaylar neticesinde bir açıklama yapma gereksinimi hasıl olmuştur.

Konuyu araştırmadan çeşitli sosyal medya hesaplarından ve haber sitelerinden Partimize yapılan yanlı ve karalama amaçlı haberler içi boş iftiralardan ibarettir.

Bu iftiraları çıkaran zevatlar, ipe sapa gelmez şahıslar, bunları destekleyen kim varsa buradan iletiyorum.

Her zaman Partimize ve Cumhur İttifakımıza yapılan iftiralar ve saldırılar boşa çıkmıştır. Çıkmaya da devam edecektir. Şanlı mazimize ve teşkilatımıza gölge düşürmek isteyen kim varsa şunu çok iyi bilmelidir ki 55 yıllık şanlı mazisi olan Milliyetçi Hareket Partisi ve kıymetli kadroları bunlara asla müsaade etmemiş ve de etmeyecektir.

Seçim bitmiştir ve hizmet zamanıdır. Sandıkdan çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerekmektedir.

Vatandaşı tehdit ederek, halkı birbirine düşürerek, memleketin adını kötüye çıkarmak maksadı ile olayları başka yerlere çekmeye çalışan ar damarı çatlamış insan içine çıkmaya yüzü olmayan insan müsvetteleri kendi kurdukları pis oyunlarında boğulup gitmiştirler.

Bu yaşanan talihsiz olaylarda İlçemizin huzurunu, kardeşliğini ve barışını kaçırmaya çalışanlar asla emellerine ulaşamayacaklardır.

İlçemizi kötü duruma düşürmeye çalışanları kıymetli Senirkent'li hemşehrilerimizin takdirlerine bırakıyorum. ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi