Merkeze bağlı köyler doğalgaza kavuşuyor. İlk etapta 7 köyde doğalgaz çalışması gerçekleştirilecek. Bu köylerden biri de Deregümü Köyü.

Deregümü Köyü Muhtarı Ali Toprakçı köyünün doğalgaza kavuşacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, bu çalışmaya katkı sağlayan AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Ali Toprakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ekibimle birlikte siz değerli halkımıza en iyi hizmetleri sunabilmek için çalışıyoruz Göreve geldiğimiz bu 3 yıl içinde gerek alt yapı gerekse üst yapı hizmetlerimiz oldu Şimdi de yaklaşık bir yıldır siz değerli halkımız için uğraştığımız doğalgaz projemiz hayata geçiyor Uğraşlarımız sonucu İlk çalışması köyümüzden başlayarak daha sonra diğer köylere gidecek olan doğalgaza vesile olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz Bu sürece başından beri destek olan olmaz denileni yapan Sayın Recep ÖZEL vekilime Sayın Belediye Başkanım Şükrü BAŞDEĞİRMEN e şahsım heyetim çalışkan ve herşeyin en iyisine layık olan köylüm adına teşekkür ederim.”

Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek Kurban Bayramı Tatili: Ne Zaman Başlıyor, Kaç Gün Sürecek