Isparta'da MÜSİAD Isparta Şubesi üyeleri arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla özel bir dayanışma yemeği düzenlendi.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

MÜSİAD üyesinin 6. Şubesini açtığı Antre Alâ'da gerçekleştirilen etkinliğe, Isparta Valisi Aydın Baruş ve saygıdeğer eşi Nagihan Hanım ile birlikte katılım sağladı.

MÜSİAD Isparta Şubesi'nin üyeleri, Dayanışma Programı çerçevesinde düzenlenen yemeğe yoğun bir ilgi gösterdi. Program kapsamında, şube tarafından Isparta'da açılışından bu güne kadar gerçekleştirilen çeşitli faaliyetler, etkinlikler ve toplantılar hakkında detaylı bilgi sunuldu.

Katılımcılar,  restoranın zarif atmosferinde bir araya gelerek hem iş hem de sosyal açıdan değerli bağlantılar kurma fırsatı buldular. Dayanışma yemeği, MÜSİAD üyelerinin iş dünyasındaki işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmeye yönelik kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.

Düzenlenen yemeğe katılan Isparta Valisi Aydın Baruş da, bütün üyelerle tek tek yakın ilgi göstererek görüşme sağladı. Baruş, MÜSİAD Isparta Şubesinin kentte düzenlediği etkinlik toplantılar hakkında bilgi aldı ve desteklerini vurguladı.

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Üyelerinin bir araya gelerek fikir alışverişi yapabildiği, işbirliği olanaklarını artırabildiği ve dayanışma duygularını güçlendirdiği bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini belirtti. Bu tür etkinliklerin, iş dünyasının gelişimine ve şube üyelerinin işbirliği ağını genişletmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Etkinliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. /SONER ÖZBEY