Isparta Huzurevi Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak Huzuevinde İftar Yemeği verebileceklerini ayrıca fitre ve zekatlarını da Huzurevine bağışlayabileceklerini duyurdu. 
Yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi:
“Muhterem Hemşehrilerimiz, 
Medeni toplumlar güçsüzüne, yaslısına ve muhtaçlarına bakar, onları görüp gözetir.  Muhtaçları, yaşlıları, güçsüzleri görüp gözetme dinimizin de emirlerindendir. Bilindiği gibi, 50 yıldırı Huzurevimizde bakılan yaşlıların yeme, giyme, barınma, ısınma, temizlik, sağlık vb  gibi çeşitli giderleri siz hayırsever Hemşehrilerimizin doğrudan yada Huzurevi Vakfımız ile Derneğimize yaptığı fitre zekat ve bağışlarla karşılanmaktadır. Bu güne kadar yardımlarını esirgemen kıymetli hemşehrilerimize bu vesileyle tekrar TEŞEKKÜR ederiz.
Sizlerin eseri olan Huzurevimiz her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da YAŞLILARIMIZ ’a vereceğiniz İFTAR YEMEĞİ’ni en iyi şekilde sunmaya çalışacaktır. İsteğinize göre hazırladığınız yemek listesi için gerekli malzeme tarafınızdan getirildiğinde pişirilip sunulabileceği gibi, dilerseniz malzemesi Huzurevimizce adınıza temin edilip, İFTAR YEMEĞİ verilecektir..
Bu vesile ile Kıymetli Hemşehrilerimizin HUZUREVİMİZE yardım ve ilgilerini bekler, Mübarek Ramazan ayınızı şimdiden TEBRİK EDER, Cenab-ı Haktan sağlıklı, huzurlu Ramazanlar dileriz.


ISPARTA HUZUREVİ VAKIF-DERNEK YÖNETİM KURULU
TELEFONLARIMIZ: HUZUREVİ : 0246-218 23 08-218 11 17 

Huzurevinin Adresi;
Keçeci Mah.l90.CADDE (Kemal Demiralay Cd.) No- 75 /I ISPARTA
Huzurevi irtibat Bürosunun TELEFONU    : 0246-273 70 73
Kaymakkapı Belediye İşhanı Yanı, Yer altı Çarşı girişindedir” denildi.


GENEL KURUL YAPILDI, YÖNETİM BELİRLENDİ
Bu arada 2022 mart ayında yapılan seçim genel kurulda Isparta Huzurevi Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu Vakıfı Başkanı Nafi Aras, 2. Başkan Ayşe Serap Özkahraman, Muhasip Üye Muhammet Şükrü Çakır, Üyeler Vedat Özbalcı, Ahmet Doğan Uyar, Nihal Aytaç, İsmail Hamdi Örmeci, Dernek Başkanı Merdan Özkahraman, 2. Başkan Birtan Özgün Takmaz, Muhasip Üye Müjgan Elif Kaplan, Abdulmuttalip Ünal,  Üyeler Muhammed Şükrü Çakır, Filiz Teksoy, Metin Boyacı ve Abdulmuttalip Ünal’dan oluşturuldu.
    Yapılan açıklamada ise, “Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz huzurevimiz yararına, huzurevi standartlarımızı yükseltme adına çalışmalarına hız vermiştir. Pandemi dolayısıyla yapılamayan toplu iftar etkinliklerimize huzurevimizin yeni binasında salonumuzda siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz” görüşlerine yer verildi.

Isparta'da Fenerbahçe Galibiyeti Kutlanıyor Isparta'da Fenerbahçe Galibiyeti Kutlanıyor