Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, dün akşamki mitinginde konuşması sırasında eski Isparta Milletvekili, AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel’in de orada olduğunu öğrenince sahneye davet etti.

Başdeğirmen; “önceki dönem milletvekillerimiz, şu andaki milletvekillerimiz, şuna inanın ki Isparta’ya gelen bu hizmetlerde hepsinin de emeği var. Hiçbir şey tek başına yapılmıyor. Sayın milletvekillerimizin desteği ile oluyor bu işler. Sayın vekilim hoş geldiniz” dedi.

Recep Özel de sahneye gelerek vatandaşları selamladıktan sonra konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ben buraya konuşmaya değil, bir kenardan seyredelim diye geldik, yakalandık” diyerek şöyle devam etti: “Yine bir seçim döneminde adayımız Şükrü Başdeğirmen. Kıymetli Cumhurbaşkanımız bu 31 Mart’taki seçim, mevcut yasalar eşliğinde benim final seçimim diyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu final seçimine Isparta olarak güzel bir cevap verelim, güzel bir final seçimi yaptıralım derim. Sayın Şükrü Başdeğirmen biz inanıyoruz ki o birtakım sahte anketler, şunlar bunlar… Hiç birine cevap vermeye gerek yok. Eser ortada, her şey ortada. Her şey vatandaşın gözü önünde cereyan ediyor. Biz çalışmaya, hizmet üretmeye, vatandaşın derdi ile dertlenmeye devam edeceğiz. Ankara’da çoğu yerde iddiaya giriyoruz. Isparta nasıl diye. Isparta bizim AK Parti olarak alabileceğimiz şehir. Çünkü adayımıza güveniyoruz, adayımızın yapmış olduğu işlere güveniyoruz. Yaptığı işlerin yüz ağartıcı işler olduğunu biliyoruz. Ondan dolayı en fazla oyunu artıran il olacak Isparta.  AK Partinin 2019 belediye seçimleri ile şimdiki seçimleri arasında en fazla oyunu artıran il olacak. Bu konuda herkesle iddiaya giriyoruz. Belediye Başkanımızı sizlere tekrar emanet ediyoruz. 31 Mart akşamı inşallah güzel bir kutlama ile. Önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını sıraladı. Şükrü Başkanım pusulada 1’nci. İl Genel Meclisine de belediye meclisine de güzel bir oy alıp kuvvetli bir şekilde hem meclisteki elini güçlendirmek. Meclis üyesi adaylarımız da maşallah Isparta’da en geniş katılımlı, toplumun her kesimine hitap eden liste bizde. İl Genel Meclisi listesinde de  öyle…”

Isparta'da Yağmur Sonrası Rengarenk Görüntüler Isparta'da Yağmur Sonrası Rengarenk Görüntüler

Özge Çelik