Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri manifestosunu açıklaması ve AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından sahaya inen Başkan adayı Yahya Öztürk, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Kasaba esnafını ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinleyen Başkan adayı Öztürk, ev toplantılarıyla da vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Yahya Öztürk, kahvehane ziyaretleri ile istişare mekanizmasını harekete geçiriyor. Başkan adayı Öztürk; çalışmaları esnasında yapacağı projelerinden bahsederken tevazu, samimiyet ve gayretle daha da önemli projelere imza atacaklarını ifade etti.

Otomobil karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı Otomobil karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı

Gönül belediyeciliği hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Başkan adayı Öztürk, insan odaklı hizmet anlayışıyla Sav’ı kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, imar ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir kasaba konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi.