Hafif ticari araç elektrik direğine çarparak bahçeye uçtu Hafif ticari araç elektrik direğine çarparak bahçeye uçtu

Ak Parti Sav Belediye Başkan adayı Yahya Öztürk ve Meclis Üyesi adayları, Sav Kasabası topraklarının verimli şekilde değerlendirilmesi amacıyla DSİ 18.Bölge Müdürü Osman Erkan’ı makamında ziyaret etti.

Tarım arazilerinin korunması, geliştirilmesi ve verimli kullanılmasına yönelik yapılan ziyarette, ortaya çıkan olumsuzluklar ve ilgili sorunları giderici önlemlere ilişkin konular ele alındı.

Sav Belediye Başkan adayı Öztürk, gerçekleştirilen ziyaretin hayırlı olması temennisinde bulanarak, Sav’ın sahip olduğu suyu bilinçli şekilde kullanmak için, arazilerin korunması ve geliştirilmesi, bu arazilerin amaç dışı ve yanlış kullanımların önlenmesinin gelecek için çok önemli olduğunu bildirdi.
Öztürk, ‘’Meclis üyesi adaylarımızla birlikte DSİ 18.Bölge Müdürümüz sayın Osman Erkan’ı ziyaret ettik. Belediye başkanı seçilmemiz halinde ilk işimiz suyumuzu bilinçli kullanmak, boşa akan suyumuzu depolamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ak Parti Isparta Milletvekillerimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’dan aldığımız söz ve destekle kasabamıza en iyi hizmeti yapmak için gece gündüz demeden çalışmak için hazırız. Bu kapsamda DSİ 18.Bölge Müdürümüz sayın Osman Erkan’ı ziyaretimizde kasabamızın suyu için fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için kendilerine şahsım ve kasabam adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.