Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “Kıymetli Yaşlar” isimli projeleri kapsamında Isparta Belediyesi Gül Kokulu Çınarlar Vefa Konağındaki 65 yaş üstü annelerle bir araya geldi.

Isparta Belediyesinin Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında hizmete açtığı Gül Kokulu Çınarlar Vefa Konağı, altmış beş yaş üstü vatandaşların gün içinde birlikte vakit geçirebilecekleri bir merkez olarak tasarlandı. Merkezi ziyaret eden öğrenciler İlayda Dilekçe, Aydanur Taşbaş, Gülşen Yıldırım, Elif Modalı, Sinem Yazıcı ve Halil Bukam, buradaki sakinlere yönelik bir dizi etkinlik planladı. Etkinlikler arasında seramik boyama, hafıza oyun kartları, birlikte şarkı söyleme gibi çeşitli aktiviteler yer aldı. Bunların yanı sıra Gül Kokulu Çınarlar Vefa Konağı piknik alanında çiçek ekildi ve beş çayı içildi. 

Projeyi yürüten öğrencileri temsilen konuşan Aydanur Taşbaş “Yapmış olduğumuz etkinlik sayesinde annelerimiz ile geçirdiğimiz her anın kıymetini bir kez daha anladık, buradaki büyüklerimizle unutulmaz anlar paylaştık.” dedi.

SDÜ Bülten

Editör: Özge Çelik