SDÜ İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Profesyonel Halkla ilişkiler uygulamaları dersi kapsamında "Dönüştür, Kazandır. " Projesiyle Isparta’da Şevket Demirel Anaokulu’nda geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan bir etkinlik düzenlendi, geri dönüşümün önemi ve nasıl yapılacağı hakkında öğrencilere detaylı bir sunum anlatımı yapıldı. Atık malzemelerle yeni ürünler tasarlanıldı, ikramlıklar dağıtıldı.Okulun bahçesinde müzik eşliğinde etkinlik yapıldı.Bu sayede öğrenciler geri dönüşümü deneyimleyerek öğrenmiş oldular.

SDÜ iletişim fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerinin geri dönüşüm malzemelerini yeniden kullanıma kazandırmak adına 2023-2024 bahar döneminde çalışmalara başlanan dönüştür kazandır projesi 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversite öğrencileri ilk olarak geri dönüşüm malzemeleri ile neler yapılacağını planladılar, sponsor desteği ile uygulama sürecinde atık maddeleri yeniden dönüştürdüler.

Çocuklara bilgilendirici seminer verildi. Bahar şenlikleri ile eğlenceli anlar yaşandı.

Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi

23 Mayıs’ta gerçekleştirilen geri dönüşüm etkinliğiyle birlikte Şevket Demirel Anaokulu öğrencileri dönüşümle kazandırılan malzemelerini sevinçle karşıladı etkinliğe katılan Şevket Demirel Anaokulu Müdürü proje hakkında “Çocuklar için bilgilendirici ve faydalı bir etkinlik oldu" dedi.    

Dönüştür kazandır projesini gerçekleştirmek için bir araya gelen SDÜ iletişim fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri Yasin Kurt, Ömer Coşkun, Gülcan Arılık, Shahnoza Ernapasova, Mine Şahin, Azizah Juwairiyyah, Gülşen Aysima Çağan geri dönüşüm ile ilgili etkinliği ile öğrencilere geri dönüşüm bilinci oluşturmayı amaçladılar.

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik