Isparta’nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinde meydana gelen motosiklet kazası, genç bir hayatı yarıda bıraktı. 20 yaşındaki Ahmet Köse, dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Ahmet Köse’nin kullandığı motosiklette bir arkadaşının da bulunduğu öğrenildi. Kazada motosiklette bulunan arkadaşı ağır yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Ahmet Köse’nin hayatını kaybetmesinin ardından cenaze programı da belli oldu.
Merhum Ali Köse’nin oğlu Ahmet Köse’nin cenazesi, 20 Eylül 2026 Pazar günü saat 11.00’de Büyükkabaca Çarşı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Büyükkabaca Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Haber32 ailesi olarak merhum Ahmet Köse’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.





