Kamuoyunda Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasası geçtiğimiz Çarşamba günü Meclis'ten geçti. Emeklilik için başvurular da başladı. SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, yıllardır emekli olmayı bekleyen Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in tüm emeklilik işlemlerini kısa sürede tamamlayarak ve kendisini bizzat bürosunda ziyaret ederek ‘Emeklilik Maaş Tahsis Belgesini’ takdim etti. 

SGK İL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KARAGÖZ’DEN YUNUS ÖZLER’E BÜYÜK JEST VE SÜRPRİZ 

Emeklilik için başvuruların başlaması üzerine SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Isparta’da yıllardır emekli olmayı bekleyen Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in tüm emeklilik işlemlerini kısa sürede tamamlayarak kendisini bizzat bürosunda ziyaret ederek adına düzenlenen ‘Emeklilik Maaş Tahsis Belgesini’ kendisine takdim ederek, emekliliğinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. İl Müdürü Karagöz’ün yaptığı bu sürpriz ve jest Yunus Özler’i duygulandırdı. 

YUNUS ÖZLER’DEN İL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KARAGÖZ’E TEŞEKKÜR 

Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor

Medya32 İmtiyaz Sahibi Yunus Özler ise, kendisine yapılan bu büyük jest ve sürpriz karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “Başvuruların başlamasıyla birlikte ben de başvurmayı düşünüyordum. Ancak, yoğunluğum nedeniyle Pazartesi – Salı gibi başvurmayı planlıyordum. Ama, SGK İl Müdürümüz Sayın Hüseyin Karagöz, benim emeklilikle ilgili tüm işlemlerimi tamamlayarak ‘Emeklilik Maaşı Tahsis Belgesi’ni düzenleyerek, bizzat ziyaretime gelip şahsıma takdim etti. Sayın Müdürümüzün bu jesti benim için büyük bir sürpriz oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.