Isparta’da hizmet veren Anadolu Mutfağı & Osmanbey Restaurant, sektördeki 25 yıllık tecrübesiyle müşterilerine yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor. İşletmeci Özgür Tunçbilek, restoranın sadece lezzetli yemekleriyle değil, sunduğu teknolojik imkanlarla da fark yarattığını belirtti.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı, sürücü yaralandı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı, sürücü yaralandı
İçeriği Görüntüle

ANADOLU MUTFAĞI’NIN BAŞARI HİKAYESİ

2001 yılında 6 Mart Atatürk Caddesi’nde kurulan Anadolu Mutfağı, 2009 yılında açtığı yeni şubesiyle hizmet ağını genişletti. Sulu yemek, pide, ızgara, döner ve toplu yemekler denildiğinde Isparta halkının ilk tercihleri arasında yer alan Anadolu Mutfağı, yıllar içinde büyüyerek Osmanbey Restaurant ve Osmanbey Davet Evleri’ni de bünyesine kattı.

OSMANBEY RESTAURANT’TA YENİLİKÇİ HİZMETLER

Osmanbey Restaurant’ta müşteriler, pide, ızgara, sulu yemek ve döner gibi lezzetleri deneyimlerken, çocuklar için özel oyun parkı da bulunuyor. Bununla birlikte, işletme çevreci bir adım atarak restoran bünyesinde elektrikli araç şarj istasyonları kurdu. Böylece müşteriler yemeklerini yerken, araçlarını ücretsiz olarak şarj edebiliyor.

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ÇEVRE DOSTU ÇÖZÜM

Osmanbey Restaurant, enerji ihtiyacını güneş panelleriyle karşılayarak hem doğaya katkı sağlıyor hem de maliyet avantajını müşterilerine yansıtıyor. Özel günler için de tercih edilen işletme; kına geceleri, düğünler, asker eğlenceleri, mezuniyet törenleri ve doğum günü partileri için de hizmet veriyor.

Özgür Tunçbilek, Isparta halkına yıllardır gösterdikleri ilgi ve güven için teşekkür ederek, herkesi yeni Osmanbey Restaurant’a davet etti.

Muhabir: Ali Rıza Cesur