75 yaşında olduğunu ve Isparta Karaağaç Mahallesinin yerlisi olduğunu ifade eden Ürem, Isparta Önca Hasan Balaman zamanında belediye başkanı gördü birde şimdi görüyor dedi.

Uzun süre Isparta'nın siyasi talihsizlikler yaşadığını ifade den Ürem, Haber32 Muhabirine konuştu;

Isparta Marka isim çıkartmakta zorlanıyor, sebebi ise, şehrimizden seçilen vekiller aman benim yerime alttan gelenler geçiverir diye gençlerin önü kesiliyor, uzun süre bu sebeplerle siyasi talihsizliklerimiz oldu bu dönemden sonra inşallah bu konu gerilerde kalır.

Whatsapp Image 2024 01 02 At 12.11.17

Şehrimizin yeni isimlere ihtiyacı var, siyasete gençlerin daha fazla ilgi göstermesi gerekir, ben sayın Başkan Şükrü Başdeğirmen ve Osman Zabun vekilden özellikle rica ediyorum, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisinde artık genç ve yeni isimler olsun. ben Isparta'da 40 yıldır aynı isimleri duyuyorum bu olay bizi geri götüryor, yeni isimler gelsinki  görevi biten başkanlardan sonra vekillerden sonra ahali tecrübesiz isimlerin oyuncağı olmasın. Tecrübe çok önemli.

Tecrübe demişkende Ispartamızda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i bizler çok başarılı buluyoruz, Adam seçildikten sonra talihsizlikler yakasını bırakmadı, virüs çıktı, görülmemiş karlar yağdı, zelzele oldu, şimdi bak ekonomilerde sıkıntı oluyor, ama bunlara rağmen belediye çalışanları maaşlarını gününde alıyor, yatırımlar devam ediyor, adam eskileri tamir ediyorken birde yeni yatırımlar yapıyor ve genel idareyede yatırımlar yaptırıyor, bakın burada Davraz Pazar yeri karda göçtü, hemen yenilendi saolsun, hemen şurda millet bahçesi yapıldı gidin görün, yıllarca mezbelelikti buralar, it puşt yuvasıydı şimdi cennet bahçesi oldu.

Başkanımız Camileri her hafta temizletiyor, sosyal tesisler yapıyor, muhtarlıklar yapıyor, burda Karaağaç meydanlığıda düzenlendi güzel oldu bak, cami çevresi düzenlendi, düğünde cenazede bizi yalnız bırakmıyor, mezarlıklar tertemiz, cenazelerde evlere etli pide hemen geliyor, bunları düşünmek bile büyük incelik Cumhurreis Sayın Tayyip Erdoğan'ın sosyal belediyecilik dediği şeyi bence en iyi Isparta yaşıyor. Bizler ihtiyacımız olan yapılan işleri görüyoruz ama göze gözükmeyen çok fazla işler yapılıyor, bunlar hep para bedavaya olmuyor. Başkanımız tecrübe kazandı devam estsin.

Kirazlıdere ve andık çok güzel olmuş biz başkanımızdan memnunuz, başkanımız en az 1 dönem daha devam etmeli, fazlası var eksiği yok, Allah selamet versin'' dedi.

Motosikletle çarpışan otomobil, park halindeki araca çarptı Motosikletle çarpışan otomobil, park halindeki araca çarptı

Haber32 - Nadir Öngören